GSV Međimurske županije sudjelovalo na okruglom stolu o demografskim izazovima

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, održan je okrugli stol na temu „Demografski izazovi iz županijske perspektive“. Sudionici okruglog stola bili su župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs sa zamjenicima Nevenom Alićem i Bojanom Hribljan, zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i europske poslove Mladen Jakopović, članovi gospodarsko–socijalnih vijeća triju županija te predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec.
››

Pozivnica za okrugli stol ‘Demografski izazovi iz županijske perspektive’

  Održat će se 2. listopada 2018.g. (utorak) s početkom u 10 sati (registracija sudionika od 9 sati) u hotelu 'Central', Vatroslava Lisinskog 2, Bjelovar.
››

Radionica ‘Komunikacijske vještine’ okupila gospodarsko-socijalna vijeća triju županija

  U Čakovcu je 28. kolovoza održana radionica „Komunikacijske vještine„ u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, vrijednog 962.987,25 kuna bespovratnih europskih sredstava. Prijavitelj projekta je Bjelovarsko-bilogorska županija uz partnere Međimursku i Varaždinsku županiju te Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske. Radionicu je održao prof.dr. Goran Bubaš s Fakulteta organizacije i informatike.
››

Poziv za radionicu KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE

  Poziv za radionicu "Komunikacijske vještine"

Radionica će se održati 28. kolovoza 2018. u 9 sati u zgradi Scheier, Matice hrvatske 2 u Čakovcu.
››

Započeo projekt ‘Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća BBŽ, MŽ i VŽ’

  Započeo projekt „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“
(Izvor: http://medjimurska-zupanija.hr/2018/07/24/zapoceo-projekt-povecanje-efikasnosti-i-odrzivosti-rada-gospodarsko-socijalnih-vijeca-bjelovarsko-bilogorske-zupanije-medimurske-zupanije-i-varazdinske-zupanije/)

U Bjelovaru je 23. srpnja 2018. održana početna konferencija Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ vrijednog 962.987,25 kuna bespovratnih europskih sredstava.
››

Prezentacija GSV faza-III

  Prezentacija GSV faza-III
››

POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA

  Poštovani/e,
čast i zadovoljstvo mi je pozvati Vas na

POČETNU KONFERENCIJU

projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije

koja će se održati 23. srpnja (ponedjeljak) 2018. godine, u 11,00 sati, u Hotelu Central, Vatroslava Lisinskog 2, Bjelovar.
››2 / 2 |  < 1 2

strukturni fondovi esf