Radionice na temu postupka mirenja, komunikacijskih i organizacijskih vještina

RADIONICA POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE

  U okviru Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ - Čakovec, 21. ožujka 2019.
››

POZIVNICA NA RADIONICU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

  u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije koja će se održati 21. ožujka (četvrtak ) 2019. godine, s početkom u 09.30 sati (okupljanje i registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››

Održana 3. radionica projekta Povećanje efikasnosti GSV-a pod nazivom ‘Organiziranje radnih procesa’

  Čakovec, 28. studenog 2018. – U Varaždinu je 20. studenog 2018. godine održana radionica „Organiziranje radnih procesa“ u okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“.
››

Pozivnica na Radionicu ‘Organiziranje radnih procesa’

  Pozivnica na Radionicu 'Organiziranje radnih procesa'

Održat će se 20. studenoga 2018. u 9 sati u Park Boutique hotelu u Varaždinu, J. Habdelića 6.
››

Medijacija: naša i iskustva drugih, prilika za unapređenje odnosa

  U Bjelovaru je 11. listopada 2018. godine održana radionica „Medijacija: naša i iskustva drugih, prilika za unapređenje odnosa“ u okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ vrijednosti 962.987,25 kuna bespovratnih europskih sredstava. Prijavitelj projekta je Bjelovarsko-bilogorska županija, a partneri su Međimurska i Varaždinska županija te Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.
››

Poziv za radionicu MEDIJACIJA: NAŠA I ISKUSTVA DRUGIH, PRILIKA ZA UNAPREĐENJE ODNOSA

  Radionica će se održati 11. listopada 2018. na Seljačkom domaćinstvu Mihoci - Izletište "Vrata Bilogore" (Maglenča 125b) s početkom u 10 sati.

Pozivnica
››

Radionica ‘Komunikacijske vještine’ okupila gospodarsko-socijalna vijeća triju županija

  U Čakovcu je 28. kolovoza održana radionica „Komunikacijske vještine„ u sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“, vrijednog 962.987,25 kuna bespovratnih europskih sredstava. Prijavitelj projekta je Bjelovarsko-bilogorska županija uz partnere Međimursku i Varaždinsku županiju te Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske. Radionicu je održao prof.dr. Goran Bubaš s Fakulteta organizacije i informatike.
››1 / 2 |  1 2 > 

strukturni fondovi esf