RADIONICA POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE

  U okviru Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ - Čakovec, 21. ožujka 2019.
››

POZIVNICA NA RADIONICU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

  u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije koja će se održati 21. ožujka (četvrtak ) 2019. godine, s početkom u 09.30 sati (okupljanje i registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››

Zadovoljan radnik ključ je razvoja

  Gospodarsko-socijalno vijeće Međimurske županije bilo je domaćin okruglog stola „Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta.“ U Hotelu park okupili su se članovi gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije te Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.
››

Pozivnica na okrugli stol ‘Socijalni dijalog kao pokretač promjena…’

  Pozivamo Vas na okrugli stol:

Socijalni dijalog kao pokretač promjena – izazovi i prilike za povećanje kvalitete radnih mjesta

u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije

koji će se održati 7. veljače (četvrtak) 2019. godine, s početkom u 10,00 sati (registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park, Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››

Održana 3. radionica projekta Povećanje efikasnosti GSV-a pod nazivom ‘Organiziranje radnih procesa’

  Čakovec, 28. studenog 2018. – U Varaždinu je 20. studenog 2018. godine održana radionica „Organiziranje radnih procesa“ u okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske, Međimurske i Varaždinske županije“.
››

Pozivnica na Radionicu ‘Organiziranje radnih procesa’

  Pozivnica na Radionicu 'Organiziranje radnih procesa'

Održat će se 20. studenoga 2018. u 9 sati u Park Boutique hotelu u Varaždinu, J. Habdelića 6.
››

Medijacija: naša i iskustva drugih, prilika za unapređenje odnosa

  U Bjelovaru je 11. listopada 2018. godine održana radionica „Medijacija: naša i iskustva drugih, prilika za unapređenje odnosa“ u okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ vrijednosti 962.987,25 kuna bespovratnih europskih sredstava. Prijavitelj projekta je Bjelovarsko-bilogorska županija, a partneri su Međimurska i Varaždinska županija te Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske.
››1 / 3 |  1 2 3 > 

strukturni fondovi esf