ZAVRŠNA KONFERENCIJA

  U Bjelovaru je 18. rujna 2019. godine održana završna konferencija Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“.
››

STUDIJSKO PUTOVANJE U PRIMORSKO-GORANSKU I ISTARSKU ŽUPANIJU

  ...u okviru Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ od 12. do 14. lipnja 219.
››

EDUKACIJA ZA IZMIRITELJE u Bjelovaru

  U okviru projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ u Hotelu Central u Bjelovaru je od 27. do 31. svibnja održana petodnevna edukacija za izmiritelje.
››

POZIVNICA - EDUKACIJA ZA IZMIRITELJE

  ...u okviru projekta Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije koja će se održati od 27. svibnja do 31. svibnja 2019. godine, s početkom u 09.00 sati (okupljanje i registracija sudionika od 08.45 sati), u Hotelu Central, Vatroslava Lisinskog 2, u Bjelovaru.
››

Studijsko putovanje u Nizozemsku i sastanak s ADR institutom

  U sklopu projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ organizirano je studijsko putovanje u Nizozemsku od 6. do 9. svibnja 2019. godine.
››

RADIONICA POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE

  U okviru Projekta „Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije“ - Čakovec, 21. ožujka 2019.
››

POZIVNICA NA RADIONICU ‘POZICIJSKO I INTERESNO PREGOVARANJE’

  u okviru projekta

Povećanje efikasnosti i održivosti rada gospodarsko-socijalnih vijeća Bjelovarsko-bilogorske županije, Međimurske županije i Varaždinske županije koja će se održati 21. ožujka (četvrtak ) 2019. godine, s početkom u 09.30 sati (okupljanje i registracija sudionika od 09.00 sati), u Hotelu Park Zrinsko-frankopanska 14, u Čakovcu.
››1 / 3 |  1 2 3 > 

strukturni fondovi esf